Herkulliset täytetyt cannellonit

Italialaisessa ruuassa on sitä jotain! Miten herkullisia annoksia syntyykään tuoreista, yksinkertaisista mutta huolella valmistetuista raaka-aineista. Oletko vieraillut kodissa, jossa mamma on jo tuntikaupalla keitellyt kokoon ragú-kastiketta? Jokainen italialaiseen kulttuuriin ja ruokaan ihastunut tietää, miten paljon rakkautta voi siirtää ruuan kautta ihmiseltä toiselle! Siksipä jaankin nyt kaikille herkkureseptin, joka toimii niin kylminä talvi-iltoina kuin sunnuntailounaallakin. Täytetyt cannellonit on helppo valmistaa. Tarvitset ruokaa varten toimivan uunin ja korkeareunallisen uunipannun. Oma suosikkini on ricottajuustolla täytetyt cannellonit. Tee niiden seuraksi herkullinen tomaattikastike kuumentamalla pannulla 500 g kirsikkatomaatteja, nipullinen basilikaa, yrttejä ja valkosipulia. Anna hautua hiljalleen, kunnes tomaatit ovat täysin pehmeitä ja sulautuvat kastikkeeseen. Cannellonien täytteeksi tulevaan ricottakastikkeeseen tulee 500 g ricottaa sekä nipullinen rucolasalaattia, noin 150 g parmesaania ja yksi muna. Sekoita täytteen ainekset keskenään, mutta älä käytä kaikkea parmesaania, sillä saat cannelloneihin ihanan rapean pinnan kuorruttamalla ne parmesaanilla ennen paistamista. Sitten vain pursotat ricottatäytteen cannellonien sisään, asettelet ne vuokaan ja valelet kaiken tomaattikastikkeella. Laita uuni 200 asteeseen ja kypsennä noin 30 minuutin ajan. Italialaisesta ruuasta voi tulla intohimo ja moni onkin lähtenyt yrittämään oman italialaisen ravintolan puitteissa. Ravintola-alalla ei ole aina helppoa ja saatat tarvita tilapäistä käyttövaraa aina silloin tällöin. Jos haluaisit toteuttaa monta ideaa, mutta joudut odottelemaan käyttövarojen puutteen takia, Hae ehdoiltaan kilpailukykyistä yrityslainaa osoitteesta ferratumbusiness.fi. Se saattaa olla ratkaisu unelmiesi toteutumiseen!

Täytetyt cannellonit on valmistettu herkullisista raaka-aineista