Kesän pidennetty aukiolo

Toukokuinen tervehdys Pizzeria Sofiasta! Tulimme taas päivittämään kesäkuulumisia rakkaiden asiakkaidemme iloksi.

Olemme kesällä auki hieman normaalia pidempään. Pizzaa saa aina klo 22 saakka, jolloin keittiö sulkeutuu. Ravintolan suljemme klo 23. Kesäkuun alusta toistaiseksi, pizzeriamme on auki pidennetyin aukioloajoin. Ilmoitamme syksymmällä, milloin siirrymme taas normaaliin aukioloaikaan.

Lisäksi haluamme tiedottaa, että takapihan puoleinen terassi on juhannuksen saakka suljettuna. Kivetämme pihan uudelleen. Kivet on jo tilattu täältä https://www.netrauta.fi/piha/pihakivet-ja-laatat ja nyt odotamme niiden saapumista. Pahoittelemme kivetystyöstä aiheutuvaa haittaa. Lupaamme järjestää uuden terassin harjakaiset, heti kun uudet pihakivet ovat paikoillaan. Etupihan puolen pieni terassialue on auki ja siinä pääsee ruokailemaan normaalisti.

Ravintolassamme on käynnissä kilpailu, jossa asiakkaamme saavat ehdottaa toivepizzaa uudelle ruokalistallemme, joka julkaistaan heinäkuussa. Parhaimman pizzan ehdottajalle on luvassa huikea ilta ravintolassamme viiden ystävän kesken. Tule siis vierailemaan ravintolassamme ja osallistu kisaan! Vielä on hyvin aikaa.

Palaamme asiaan taas uuden tiedotteen kera, kun tiedotettavaa on. Siihen saakka ihanaa kesää kaikille asiakkaillemme ja terassilla nähdään!