Maailman paras pasta puttanesca resepti

Pasta puttanesca resepti

Maailman paras pasta puttanesca resepti sisältää herkullista broileria, joka tuo täyteläisyyttä pastaan. Pastaa varten tarvitaan 1-2 valkosipulinkynttä, 4 anjovisfileetä, 1 mieto chili, 2 rkl oliiviöljyä, 1 prk tomaattimurskaa, 2 rkl kapriksia, 1 dl pieniä oliiveja, mausteita oman maun mukaan, noin 400 g pastaa (spiraali), 300-400g broilerin suikaleita ja koristeluun parmesaania ja tuoreita yrttejä oman maun mukaan. Valmistus aloitetaan valkosipulin hienontamisella ja anjoviksen pilkkomisella. Myös chili hienonnetaan siementen poiston jälkeen. Sipulit, anjovis ja chili laitetaan pannulle ja kuumennetaan pari minuuttia. Sekaan lisätään tomaattimurska, kaprikset, oliivit ja mausteet. Annetaan kiehua hiljalleen kannella peitettynä noin 15 minuuttia. Pasta keitetään suolalla maustetussa vedessä. Broilerin suikaleet paistetaan pannulla ja maustetaan suolalla ja pippurilla. Pasta ja kastike yhdistetään ja annos koristellaan juustolla ja yrteillä. Tämä on paras käyttämäni pasta puttanesca resepti, vaikkei ihan perinteinen olekaan. Broileri tuo mukavasti lisämakua ruokaan, mutta toki isoäiti Marian versio on myös herkullinen. Se on perinteisempi ja valmistetaan ilman broileria. Jokaisella on kuitenkin makunsa, ja kaikkia reseptejähän voi tietysti muokata oman makunsa mukaiseksi.