Pizzerian lattian uusiminen syksyllä 2017

Hyvää alkanutta syksyä lukijoilleni ja asiakkailleni! Kesälomat on vihdoin pidetty ja ihmiset ovat palanneet töihin ja kouluihin. Itse en juuri lomaa pitänyt, mutta pizzeriassa sen huomaa, että ollaan jälleen palattu asiakkaiden normaali arkirytmiin. Lounasasiakkaita on paljon ja viikonloppuisin haetaan take away-ruokaa kotiin. Turisti- ja polttariporukoiden määrä puolestaan on huomattavassa laskussa.

Minä suunnittelen pieniä ehostustoimia ravintolaani syksyn varrelle. Ajattelin vaihtaa saliin uuden lattian, vanhan kuluneen tilalle. Parketti nyt ei tule kysymykseenkään liiketilassa, jossa ihmiset ovat ulkojalkineet jalassa. Kivilaatta ei myöskään sovi, sillä se ei anna tuumaakaan periksi, jos astioita sattuu esimerkiksi tippumaan lattialle. Vaihtoehtoina ovat oikeastaan laminaatti ja jonkinlainen muovilattia, esim. muovilaatta- tai matto. Korkin uskon olevan parketin tavoin hieman liian pehmeä ja ei niin kulutusta kestävä materiaali, joten se ei myöskään oikein soveltune pizzerian lattiamateriaaliksi.

pizzerian lattia

Koitamme saada lattiaremontin tehtyä niin, ettei pizzeriaa tarvitse sulkea. Remontista ei ole siis odotettavissa häiriötä teille rakkaat asiakkaat 🙂

Onko teillä kokemuksia ja suosituksia liiketilan lattiaksi? Kaikki kokemukset otan enemmän kuin kiitollisena vastaan!