Herkullinen ja helppo mozzarellaleipä
Mozzarellaleipä on helppo välipala, aterianlisuke tai alkupala. Oma suosikkini mozzarellaleivistä on herkullinen täytetty versio. Leipää varten tarvitaan siis kokonainen ranskanleipä, yksi mozzarellapallo, 100g voita, 3-4 valkosipulinkynttä, nippu basilikaa, suolaa ja pippuria. Huoneenlämpöinen voi, mozzarellapalat, basilika, hienonnetut valkosipulinkynnet, suola ja pippuri sekoitetaan keskenään. Ranskanleipä leikataan ristikoksi. Leivän täytyy kuitenkin olla yhtenäinen, joten viillot eivät saa olla […]
Herkulliset täytetyt cannellonit
Italialaisessa ruuassa on sitä jotain! Miten herkullisia annoksia syntyykään tuoreista, yksinkertaisista mutta huolella valmistetuista raaka-aineista. Oletko vieraillut kodissa, jossa mamma on jo tuntikaupalla keitellyt kokoon ragú-kastiketta? Jokainen italialaiseen kulttuuriin ja ruokaan ihastunut tietää, miten paljon rakkautta voi siirtää ruuan kautta ihmiseltä toiselle! Siksipä jaankin nyt kaikille herkkureseptin, joka toimii niin kylminä talvi-iltoina kuin sunnuntailounaallakin. Täytetyt […]
Lisää